headlogo

FOOTBALL EVENTS VALMENNUSTIIMI

JOONAS KOLKKA

Valmennusvastaavamme Joonas Kolkka on Lahden Reippaan kasvatti, joka on juniori-ikäisenä voittanut SM-taitokilpailun yhteensä 5 kertaa. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Suomen maajoukkueesta sekä ammattilaisurastaan, jossa hän on edustanut PSV-Eindhovenia, Willem II:sta, Panathinaikosta, Crystal Palacea, Ado Den Haagia, Feyenoordia, Borussia Mönchengladbachia, Nac Bredaa sekä Texas Dutch Lionsia. Ennen Football Eventsiä Joonas toimi PSV EINDHOVENIN akatemian 13-17-vuotiaiden talenttivalmentajana. 

VESA KORHONEN

Vesa Korhonen on suorittanut UEFA Pro ammattitutkinnon. Hän on työskennellyt valmentajana ja valmennuspäällikkönä esim. seuraavissa seuroissa: HJK, PK-35, Finnair, Jokerit ja Allianssi. Vesa on työskennellyt lisäksi Luxembourgissa jalkapalloseura FC Tricolore Gasperichessa valmennuspäällikkönä sekä organisoinut AC Milanin jalkopalloleirejä. Hän on ollut myös kehittämässä suomalaista jalkapalloa Suomen Palloliiton Helsingin piirissä valmentajien kouluttajana, sekä piirijoukkueiden vastuuvalmentajana. Vesa on tämän lisäksi vienyt pelaajia harjoittelemaan ja pelaamaan ulkomaille (FC Motherwell, Skotlanti). Vesa on ammatilliselta koulutukseltaan osteopaatti ja urheiluhieroja.

JAN VAN LOON

Hollantilainen Jan van Loon on todellinen moniosaaja ja kävelevä tietopankki valmennuksessa ja valmentajakoulutuksessa. Hänellä on vuosikymmenien kokemus juniori- ja seuravalmentajana, kouluttajana sekä akatemian johtajana. Jan on työskennellyt useassa maassa ja upeissa seuroissa. Ansiolistalta löytyy Alankomaista PSV Eindhoven, Willem II, FC Utrecht ja Hollannin jalkapalloliitto. Englanissa Arsenal ja Saksassa VFL Wolfsburg. Tämän lisäksi hän on vuosien varrella vieraillut ja auttanut lukuisia seuroja eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä Jan toimii Intialaisen Bengalore FC:n juniorikehityksen päälikkönä.

JOUNI LILJA

Jounilla on pitkä ura jalkapallon parissa niin pelaajana, valmentajana kuin seurahallinnossakin. Hän edusti urallaan useita seuroja Pohjanmaalla ( VPS, FC Sport, Kiisto ja Jurva-70). Uraan mahtuu myös yksi lyhyt visiitti Kiffeniin pääkaupunkiseudulle.
Jouni on käynyt UEFA C-tason koulutuksen. Sivíilikoulutukseltaan hän on kauppa- ja yhteiskuntatieteiden maisteri.
Peliuran lisäksi mielenkiintoisia ja vähän erilaisia futismuistoja ovat olleet myös Liverpoolin kv-akatemian tuominen Suomeen sekä toimiminen sodan keskellä pelaaja-valmentajana YK:n rauhanturvapataljoonan joukkueessa Etelä-Libanonissa.

MIKA MARKKANEN

Mika Markkanen on maalivahtivastaavamme. Mikan pelaajauralta löytyy muun muassa seuraavia seuroja: Kuopion Pallokerho, Atlantis , VJS , MPS ja Pk-35. Valmentajana hän on vastaavasti ollut mukana Allianssin, Jokerien, Vjs:n, Mps:n, Pk -35:n ja nuorten maajoukkueen kanssa. Mika on toiminut myös parajääkiekkomaajoukkueen hierojana.

HEINI LEPOLA

Heini on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, joka työskentelee erityisopettajana nuorten parissa. Heinin nykyinen seura on Espoon Palloseura. Heini on ollut valmentajana eri ikäisissä tyttö- ja poikajoukkueissa U7-U12 sekä tyttöjen U12-U13 Akatemia-joukkueen päävalmentajana (T09 20/21, 21/22). Heini on tällä hetkellä tyttöjen 2011 Akatemian päävalmentaja ja TBSM 3.valmentaja. Hän on myös valmentanut kesän 2022 Palloliiton Helmariturnauksessa (T2008) Etelä 3 -joukkueessa sekä SPL United -joukkueessa syksyn 2022 Helmaripolun tapahtumissa.

HARRALD STELDER

Stelder on kokenut jalkapallo-osaaja, joka on valmentanut eri ikäisiä junioripelaajia muun muassa Vitesse Arnhem:n ja Go Ahead Eagles:n akatemioissa. Miehiä Stelder on valmentanut useassa eri seurassa eri amatööritasoilla. Lisäksi hän on toiminut videoanalyytikkona Alankomaissa sekä skouttina englantilaiselle Barnsley FC:lle. Jalkapalloleirit eivät ole myöskään uusi asia Harraldille. Hän on vuosien varrella valmentanut ja vieraillut monilla leireillä useassa maassa. Suomessa viimeksi alkuvuoden leireillämme.

UWE EHEWALD

Uwe on toiminut noin 7 vuotta junnufutiksen parissa. Uwe on entinen pelaaja, joka on käytännön valmentamisen lisäksi kouluttanut itseään paljon erilaisissa akatemioissa ympäri maailmaa, kuten Virossa, Georgiassa, Espanjassa, USA:ssa ja Englannissa. Päätyönä hänellä on nykyään kv-futisturnauksien järjestäminen, futisleirit ja -matkat. Vapaa-aikanaan hän kannustaa kentän laidalla molempia poikiaan heidän jalkapalloharrastuksissaan.

PAULA MYLLYOJA

Paula Myllyoja on suomalainen jalkapallomaalivahti. Myllyoja on pelannut urallaan FC PAOK Thessalonikissa, naisten Liigassa Kuopion MimmiFutiksessa, pietarsaarelaisessa FC Unitedissa, Tampereen Ilveksessä, PK-35 Vantaassa, FC Hongassa ja Åland Unitedissa. Myllyoja on voittanut Suomen mestaruuden kolmesti – PK-35 Vantaassa 2014 ja Hongassa 2017 sekä 2018 Elokuussa 2019 Myllyoja siirtyi ensi kertaa täysammattilaiseksi Serie A:ssa pelaavan Pink Sport Timeen. Myllyoja on edustanut Suomen jalkapallomaajoukkuetta kolmessa ottelussa. Hän teki debyyttinsä lokakuussa 2018 34-vuotiaana. Hänellä on kokemusta myös B-maajoukkueesta ja nuorten maajoukkueesta. Myllyoja on työskentellyt liikunnan- ja luokanopettajana Helsingissä.

ALAIN DIDIER-SIX

Alain Didier-Six on entinen Kamerunin maajoukkuepelaaja, jossa hän on pelannut samaan aikaan muun muassa Samuel Eto’on kanssa. Suomessa Alain on pelannut Veikkausliigaa Jokereissa vuonna 2001. Lisäksi hänen pelaajaurallaan löytyy esimerkiksi sellaisia joukkueita, kuten Honka, ROPS ja Ponnistus. Alain Didier-Six on toiminut valmentajana muun muassa Malmin Palloseurassa ja auttanut pelaajia kehittämään omia henkilökohtaisia teknisiä ja motorisia taitojaan.