FOOTBALL EVENTS VALMENNUSTIIMI

JOONAS KOLKKA

Valmennusvastaavamme Joonas Kolkka on Lahden Reippaan kasvatti, joka on juniori-ikäisenä voittanut SM-taitokilpailun yhteensä 5 kertaa. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Suomen maajoukkueesta sekä ammattilaisurastaan, jossa hän on edustanut PSV-Eindhovenia, Willem II:sta, Panathinaikosta, Crystal Palacea, Ado Den Haagia, Feyenoordia, Borussia Mönchengladbachia, Nac Bredaa sekä Texas Dutch Lionsia. Ennen Football Eventsiä Joonas toimi PSV EINDHOVENIN akatemian 13-17-vuotiaiden talenttivalmentajana. 

VESA KORHONEN

Vesa Korhonen on suorittanut UEFA Pro ammattitutkinnon. Hän on työskennellyt valmentajana ja valmennuspäällikkönä esim. seuraavissa seuroissa: HJK, PK-35, Finnair, Jokerit ja Allianssi. Vesa on työskennellyt lisäksi Luxembourgissa jalkapalloseura FC Tricolore Gasperichessa valmennuspäällikkönä sekä organisoinut AC Milanin jalkopalloleirejä. Hän on ollut myös kehittämässä suomalaista jalkapalloa Suomen Palloliiton Helsingin piirissä valmentajien kouluttajana, sekä piirijoukkueiden vastuuvalmentajana. Vesa on tämän lisäksi vienyt pelaajia harjoittelemaan ja pelaamaan ulkomaille (FC Motherwell, Skotlanti). Vesa on ammatilliselta koulutukseltaan osteopaatti ja urheiluhieroja.

JAN VAN LOON

Hollantilainen Jan van Loon on todellinen moniosaaja ja kävelevä tietopankki valmennuksessa ja valmentajakoulutuksessa. Hänellä on vuosikymmenien kokemus juniori- ja seuravalmentajana, kouluttajana sekä akatemian johtajana. Jan on työskennellyt useassa maassa ja upeissa seuroissa. Ansiolistalta löytyy Alankomaista PSV Eindhoven, Willem II, FC Utrecht ja Hollannin jalkapalloliitto. Englanissa Arsenal ja Saksassa VFL Wolfsburg. Tämän lisäksi hän on vuosien varrella vieraillut ja auttanut lukuisia seuroja eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä Jan toimii Intialaisen Bengalore FC:n juniorikehityksen päälikkönä.

JOUNI LILJA

Jounilla on pitkä ura jalkapallon parissa niin pelaajana, valmentajana kuin seurahallinnossakin. Hän edusti urallaan useita seuroja Pohjanmaalla ( VPS, FC Sport, Kiisto ja Jurva-70). Uraan mahtuu myös yksi lyhyt visiitti Kiffeniin pääkaupunkiseudulle.
Jouni on käynyt UEFA C-tason koulutuksen. Sivíilikoulutukseltaan hän on kauppa- ja yhteiskuntatieteiden maisteri.
Peliuran lisäksi mielenkiintoisia ja vähän erilaisia futismuistoja ovat olleet myös Liverpoolin kv-akatemian tuominen Suomeen sekä toimiminen sodan keskellä pelaaja-valmentajana YK:n rauhanturvapataljoonan joukkueessa Etelä-Libanonissa.

MIKA MARKKANEN

Mika Markkanen on maalivahtivastaavamme. Mikan pelaajauralta löytyy muun muassa seuraavia seuroja: Kuopion Pallokerho, Atlantis , VJS , MPS ja Pk-35. Valmentajana hän on vastaavasti ollut mukana Allianssin, Jokerien, Vjs:n, Mps:n, Pk -35:n ja nuorten maajoukkueen kanssa. Mika on toiminut myös parajääkiekkomaajoukkueen hierojana.

HEINI LEPOLA

Heini on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, joka työskentelee erityisopettajana nuorten parissa. Heinin nykyinen seura on Espoon Palloseura. Heini on ollut valmentajana eri ikäisissä tyttö- ja poikajoukkueissa U7-U12 sekä tyttöjen U12-U13 Akatemia-joukkueen päävalmentajana (T09 20/21, 21/22). Heini on tällä hetkellä tyttöjen 2011 Akatemian päävalmentaja ja TBSM 3.valmentaja. Hän on myös valmentanut kesän 2022 Palloliiton Helmariturnauksessa (T2008) Etelä 3 -joukkueessa sekä SPL United -joukkueessa syksyn 2022 Helmaripolun tapahtumissa.

HARRALD STELDER

Stelder on kokenut jalkapallo-osaaja, joka on valmentanut eri ikäisiä junioripelaajia muun muassa Vitesse Arnhem:n ja Go Ahead Eagles:n akatemioissa. Miehiä Stelder on valmentanut useassa eri seurassa eri amatööritasoilla. Lisäksi hän on toiminut videoanalyytikkona Alankomaissa sekä skouttina englantilaiselle Barnsley FC:lle. Jalkapalloleirit eivät ole myöskään uusi asia Harraldille. Hän on vuosien varrella valmentanut ja vieraillut monilla leireillä useassa maassa. Suomessa viimeksi alkuvuoden leireillämme.

UWE EHEWALD

Uwe on toiminut noin 7 vuotta junnufutiksen parissa. Uwe on entinen pelaaja, joka on käytännön valmentamisen lisäksi kouluttanut itseään paljon erilaisissa akatemioissa ympäri maailmaa, kuten Virossa, Georgiassa, Espanjassa, USA:ssa ja Englannissa. Päätyönä hänellä on nykyään kv-futisturnauksien järjestäminen, futisleirit ja -matkat. Vapaa-aikanaan hän kannustaa kentän laidalla molempia poikiaan heidän jalkapalloharrastuksissaan.

PAULA MYLLYOJA

Paula Myllyoja on suomalainen jalkapallomaalivahti. Myllyoja on pelannut urallaan kaksi vuotta Italian Serie A seura Pink Barissa, Espanjan RCD Espanyolissa sekä Kreikan PAOK:ssa jossa hän voitti Kreikan mestaruuden. Suomessa hän pelasi pääsarjaa 19 vuotta edustaen mm. Ilvestä, FC Honkaa, PK-35 Vantaata ja Åland Unitedia. Suomen mestaruuksia on kertynyt kolme ja himmeämpiä mitaleita useita. Mestaruuksien myötä myös Mestarien Liiga ottelut ovat tulleet tutuksi neljänä kautena. Myllyoja on käynyt läpi nuorisomaajoukkuepolun ja edustanut Helmareita vuodesta 2017. Hän teki maajoukkue debyyttinsä 2018 34-vuotiaana. A-maaotteluita on kertynyt kuusi kappaletta. Siviiliammatiltaan Myllyoja on luokan- ja liikunnanopettaja.

ALAIN DIDIER-SIX

Alain Didier-Six on entinen Kamerunin maajoukkuepelaaja, jossa hän on pelannut samaan aikaan muun muassa Samuel Eto’on kanssa. Suomessa Alain on pelannut Veikkausliigaa Jokereissa vuonna 2001. Lisäksi hänen pelaajaurallaan löytyy esimerkiksi sellaisia joukkueita, kuten Honka, ROPS ja Ponnistus. Alain Didier-Six on toiminut valmentajana muun muassa Malmin Palloseurassa ja auttanut pelaajia kehittämään omia henkilökohtaisia teknisiä ja motorisia taitojaan.

MIKA SILTANEN

NuVk, UEFA A / AmVt. Mika on jo reilun 25 vuoden kokemuksella auttanut pelaajia menestymään. Hänen vahvuuksiaan ovat luovuus, positiivisuus sekä auttamishalu ja kyky nähdä vahvuuksia pelaajissa ja auttaa heitä ihmisinä etenemään kohti omia unelmiaan. Mikalla on kokemusta nuorten valmentamisesta, sekä valmennuspäällikkönä toimimisesta. Hän on toiminut pitkään myös lajin markkinointi, kehitys-, ideointi- ja tuotteistamistehtävissä. Mika on toiminut valmentajana mm. VPS, Fc Kiisto, Vifk, Norrvalla FF, I-JBK, Fc Sport, P-Iirot, Fc Korsholm -joukkueissa sekä pelannut 10-vuotiaasta asti useassa seurassa aikuisiälle ja ollut harjoitusringeissä kaikilla sarjatasoilla. Kansainvälisestä lajin kehtitysyhteistyöstä mainittakoon mm. Ruotsissa (Umeå Ik) , Brasilian maajoukkue (Naisten Olympiajoukkue),  Espanja (leirien järjestämisessä mukanaolo).

OUTI ALAKURTTI

Outi Alakurtti on toiminut valmentajana junnufutiksessa lähes 9 vuotta. Outi on saanut innostuksen valmentamiseen oman lapsen myötä. Nykyään hän työskentelee Helsingin Ponnistuksessa seurakoordinaatorina ja valmentaa 2016 syntyneitä poikia, B-tyttöjä ja naisia. Omaa pelaajataustaa löytyy mm. Lohjan Pallon kasvattina ja 11 vuotiaasta asti naisten 1-liigassa Hongassa ja Fc Konnussa, jossa yhden kauden naisten liigaa. Outi on pelannut 10 vuotta salibandyä naisten liigassa. Koulutus: UEFA C ja käy parhaillaan UEFA B koulutusta.