headlogo

JÄRJESTÄMME RÄÄTÄLÖITYJÄ FUTISMATKOJA HOLLANTIIN JA ESPANJAAN

FOOTBALL EVENTS tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä matkajärjestelyjä seuroille, joukkueille, valmentajille, yrityksille ja myös muille toimijoille. Matkakohteina ovat Hollanti ja Espanjassa Alicanten/Torreviejan alue.

Jokainen matka räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ohjelmapakettiin voi kuulua esimerkiksi jalkapalloharjoitukset, ottelut tai turnaukset huippuolosuhteissa, tutustuminen paikalliseen huippuseuran organisaatioon ja vaikkapa pääsarjaottelun seuraaminen shoppailua tai muuta mukavaa ajanviettoa unohtamatta. Majoituskohteissamme on paljon erilaisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia toteutettavana oheispalveluiden kera.

Tiedustelut: 040 124 5002/Jouni Lilja

YHTEISTYÖSSÄ:

FUTISMATKAT HOLLANTIIN

PAKETTI 1

Summer Camp Heino on upea nuorison lomakylä, joka sijaitsee lähellä Zwollen kaupunkia. Joukkueella on omat mökit, joiden koot vaihtelevat 2 henkilön huoneistoista 10 henkilön huoneistoihin. Ruokailut ovat alueen ruokalassa (buffet). Alue sisältää paljon urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia, kuten esimerkiksi jalkapallokentän, sisäpelihallin, uima-altaan, minigolfradan, Beach Volley kentän…

Alue on tarkoitettu nuorisolle ja heidän valmentajilleen/ohjaajilleen. Muille aikuisille suosittelemme ensisijaisesti hotellimajoitusta (jos paljon vanhempia lähtee mukaan).

PAKETTI 2

4 tähden Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem sijaitsee 16 hehtaarin alueella,  Arnhemin kaupungista noin 10 km länteen. Tämä viihtyisä hotelli Doorwerthissä on ollut monen kansallisen ja kansainvälisen jalkapalloseuran harjoitusleiri- ja majoistuspaikkana jo yli 20 vuoden ajan. Jalkapallokenttä sijaitsee 600 metrin päässä hotellista. Buffetti-ruokailut tai mahdollisuus lounaspaketteihin esimerkiksi pelimatkoille. Paljon urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia.

Tämä majoitusvaihto sopii hyvin perheille.

FUTISMATKAT ESPANJAAN

JALKAPALLOLEIRIT TORREVIEJASSA

Yhteistyökumppanimme AthletiQ järjestää suomalaisille ja pohjoismaalaisille joukkueille ja ryhmille urheilu- ja aktiivilomia Espanjaan. Pääpaikka on Torreviejan kaupunki Espanjan Itä-rannikolla Alicanten maakunnassa. Matkoja on järjestetty jo keväästä 2016 saakka ja tuhansia asiakkaita on käyttänyt tätä palvelua vuosittain. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluihin ja Torreviejan alueeseen.

Ilmastoltaan Torreviejan alue on yksi Euroopan parhaimmista paikoista harjoitella ja lomailla. Keskimäärin 340 aurinkoista päivää takaavat hyvät harjoittelupuitteet ympäri vuoden. Lennot Helsingistä Alicanteen kestävät noin 4 tuntia ja Alicanten lentokentälle lentää Suomesta päivittäin suoraan Norwegian, Ryanair ja Finnair.

Jalkapallojoukkueille on tarjolla paljon eri vaihtoehtoja niin leirien, turnausten kuin valmentajien koulutusmatkojenkin osalta. Torreviejassa teemme yhteistyötä ison urheilukeskuksen Torrevieja Sport Cityn kanssa, josta löytyy viisi täysimittaista jalkapallokenttää. Keskuksessa on loistavat puitteet harjoitella ympäri vuoden. Kauttamme on helppo järjestää harjoitusotteluita joukkueille jokaisen tason mukaan ja harjoituksiin on mahdollista saada mukaan myös paikallisia valmentajia. Erilaisia turnausmahdollisuuksiakin löytyy.

Yhtenä vaihtoehtona on mahdollisuus järjestää koko seuran yhteinen jalkapalloleiri, jonne tulisivat seurasta kaikki halukkaat iästä riippumatta. Valmennuksen hoitaisivat seuran valmentajat yhdessä esimerkiksi espanjalaisten kollegoiden kanssa. Mukaan leirille olisi mahdollista kutsua myös espanjalaisia junioreita, jolloin suomalaisilla junioireilla olisi hieno mahdollisuus päästä treenaaman ja pelaamaan paikallisten pelaajien kanssa.

Lajiharjoittelun lisäksi pystymme järjestämään joukkueelle paljon muutakin mukavaa lisäaktiviteettia leirin aikana. Voimme lähteä muun muassa vuorivaeltamaan, vuorikiipeilemään, ajamaan mönkijöillä tai maastopyörillä suolajärville, pitää Padel-kurssi/turnaus, tehdä shoppailureissuja isoon ostoskeskukseen tai mennä biitsille kisaamaan erilaisten aktiviteettien muodossa.

Kumppanillamme Torreviejassa on kontaktit esimerkiksi Villarealin, Valencian ja Elchen seuravastaaviin, joten leirin aikana kauttamme on helppo järjestää joukkueelle matka vaikka LaLigan jalkapallo-otteluun. Yhteistyötä tehdään myös monien muiden espanjalaisten joukkueiden, kuten esimerkiksi Atletico Madridin ja Valencian kanssa. Näihin kaikkiin kohteisiin pystymme siis järjestämään myös leirityksiä ja valmentajien koulutusmatkoja. Kyseisissä kaupungeissa järjestetään paljon turnauksia ympäri vuoden ja sitä kautta löytyy juuri teidän toivomanne ja oikean tasoinen turnaus.

Leiripaketit ovat niin sanotusti All inclusive, jolloin yhteistyötahomme hoitaa kohteessa asiakkaille majoituksen, ruokailut, kuljetukset, harjoitusvuorot ja mahdolliset harjoitusottelut. He pitävät myös huolta siitä, että joukkue ja etenkin valmennus, sekä joukkueenjohto pääsevät aina keskittymään täysipäiväisesti lajiharjoitteluun, lomailuun ja nauttimaan yhdessäolosta joukkueen kesken koko leirinne ajan. Asiakkaat arvostavat sitä, että kohteessa on luotettava suomalainen yhteishenkilö, joka hoitaa kaikki liikkuvat asiat nopeasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Majoitusvaihtoehtoina leireille on joko hotelli tai huvila. Päähotelli Torreviejassa on Playas de Torrevieja hotelli, mikä sijaitsee Välimeren rannalla ja hotelli on erikoistunut urheiluryhmiin. Hotellin hintaan sisältyy kolme ruokailua ja ne ovat buffet menulla. 

Finca Venus on loistava majoituspaikka isoille ryhmille ja joukkueille. Finca Venuksessa on 11 eri kokoista omaa huoneistoa ja majoituskapasiteetti on jopa 45 henkilöä. Huvila sijaitsee Rojalesissa noin 14 km Torreviejan keskustasta suolajärvien sisämaan puolella. Alue on rauhallinen. Lähimmälle uimarannalle on matkaa reilu 4 kilometriä. Läheltä löytyy sekä kauppoja että ravintoloita. Reilun 8000 neliön kaunis aidattu tontti tarjoaa tilaa monenlaisille pihapeleille ja auringonottajille löytyy myös omaa rauhaa. Pihan helmi on iso uima-allas alue, jonne on kiva pulahtaa viilentymään auringonoton ja pelailun lomassa. Allasalueella on syvempi aikuisten allas baaritiskeineen sekä matalampi lasten puoli. Käytettävissänne on myös suomalainen puusauna!

Tervetuloa leirille tai turnausmatkalle aurinkoiseen Torreviejaan!

Lisätietoja Espanjan matkoista antaa: jouni.lilja@footballevents.fi

1. Jalkapallojoukkueelle

Kahdesta vierekkäisestä 11-kerroksisesta rakennuksesta koostuva viihtyisä hotelli on kuuden minuutin kävelymatkan päässä Playa de La Matan rannalta ja Välimeren aalloista ja seitsemän kilometrin päässä Aquapark Flamingo ‑vesipuiston vesiliukumäistä. Perustasoisissa huoneissa on Wi-Fi-yhteys, taulutelevisio ja minijääkaappi. Niissä on myös oleskelualue ja parveke, jolta avautuu merinäköala. Sviitissä on lisäksi erillinen olohuone ja osassa myös sauna tai poreamme. Hotellissa on tarjolla aamiainen. Hotellissa on buffetravintola, terassikahvila ja allasbaari. Muita mukavuuksia ovat ulkouima-allas, kuntosali, sauna, lasten leikkialue ja vuokrapyörät. 

2. Joukkueen perheenjäsenille

Kahdesta vierekkäisestä 11-kerroksisesta rakennuksesta koostuva viihtyisä hotelli on kuuden minuutin kävelymatkan päässä Playa de La Matan rannalta ja Välimeren aalloista ja seitsemän kilometrin päässä Aquapark Flamingo ‑vesipuiston vesiliukumäistä. Perustasoisissa huoneissa on Wi-Fi-yhteys, taulutelevisio ja minijääkaappi. Niissä on myös oleskelualue ja parveke, jolta avautuu merinäköala. Sviitissä on lisäksi erillinen olohuone ja osassa myös sauna tai poreamme. Hotellissa on tarjolla aamiainen. Hotellissa on buffetravintola, terassikahvila ja allasbaari. Muita mukavuuksia ovat ulkouima-allas, kuntosali, sauna, lasten leikkialue ja vuokrapyörät. 

3. Jalkapallojoukkueelle

Finca Venus on loistava majoituspaikka isoille ryhmille ja joukkueille. Finca Venuksessa on 11 eri kokoista omaa huoneistoa ja majoituskapasiteetti on jopa 45 henkilöä. Huvila sijaitsee Rojalesissa noin 14 km Torreviejan keskustasta suolajärvien sisämaan puolella. Lähimmälle uimarannalle on matkaa reilu 4 kilometriä. Läheltä löytyy kauppoja ja ravintoloita. Alue on rauhallinen. Reilun 8000 neliön kaunis aidattu tontti tarjoaa tilaa monenlaisille pihapeleille ja auringonottajille löytyy myös omaa rauhaa. Pihan helmi on iso uima-allas alue, jonne on kiva pulahtaa viilentymään auringonoton ja pelailun lomassa. Allas alueella on syvempi aikuisten allas baari-tiskeineen sekä matalampi lasten puoli. Käytettävissänne on myös suomalainen puusauna!