headlogo

TULEVAT LEIRIT JA TAPAHTUMAT

Koulutus-/verkostotapahtuma

Pe 17. marraskuuta 2023 alk. klo 18.00. Ravintola Zilla, Vantaa

Football Events järjestää koulutus- ja verkostotapahtuman yrityksille ja seuroille Suomi–Pohjois-Irlanti ottelun yhteydessä. Katsomme ottelua Ravintola Zillan TV/screeniltä ja nautimme kolmen lajin illallisen (alku-, pää- ja jälkiruoka), sekä analysoimme ottelua jalkapalloasiantuntijoiden johdolla. Esittelemme myös Football Eventsin toimintaa. Ilta on vapaamuotoinen ja jalkapallohenkinen, joten vaatetus myös vapaa teeman mukainen. Ennen ottelua tulosveto, jossa hyviä palkintoja. Illassa mukana maajoukkuelegenda Joonas Kolkka ja UEFA PRO ammattivalmentaja Vesa Korhonen.

Ilmoittautumiset ti 14.11. mennessä!!

Nuorten maalinteko- & maalivahtieiri

17. - 19. marraskuuta 2023, Peakfin Areena, Vantaa

2007–2012 syntyneille tytöille ja pojille.

Football Events järjestää maalinteko ja maalivahtileirin, joka on tarkoitettu motivoituneille, vuonna 2007–2012 syntyneille tytöille ja pojille. Tule mukaan kehittämään maalintekotaitojasi ja oppimaan monipuolisia hyökkäysalueen harjoitteita – pelissä maalit ratkaisevat! Maalivahdeille tarjolla harjoittelua, jossa kehitetään ominaisuuksia, joita tarvitaan tämän päivän huippujalkapallossa.

LEIRI TÄYNNÄ!

Tyttöjen Football Events TEHOLEIRI

Ma-Ke 19.–21. helmikuuta 2024, Peakfin Areena, Vantaa

2008–2013 syntyneille tytöille

FOOTBALL EVENTS järjestää laadukkaan teholeirin 2008-2013 syntyneille tytöille. Leiri on tavoitteellinen tapahtuma motivoituneille jalkapallojunioreille, joka järjestetään Peakfin Arenalla Vantaalla. Tapahtuman valmennuksesta vastaavat entinen maajoukkuelegenda Joonas Kolkka ja UEFA PRO valmentaja Vesa Korhonen.

Poikien Football Events TEHOLEIRI

To-La 22–24. helmikuuta 2024, Peakfin Areena, Vantaa

2008–2013 syntyneille pojille

FOOTBALL EVENTS järjestää laadukkaan teholeirin 2008-2013 syntyneille pojille. Leiri on tavoitteellinen tapahtuma motivoituneille jalkapallojunioreille, joka järjestetään Peakfin Arenalla Vantaalla. Tapahtuman valmennuksesta vastaavat entinen maajoukkuelegenda Joonas Kolkka ja UEFA PRO valmentaja Vesa Korhonen.