INFORMATION OM FOOTBALL EVENTS:

Historien om FOOTBALL EVENTS började på Eerikkilä Sports College sommaren 2022. Power Camp som vi anordnade för lovande unga tjejer och pojkar i fotbollsjuniorer var en succé. Sedan dess har vi föreläst, hållit tränarutbildningar och hållit modellträningar för finska klubbar. Vi har även blivit beställt en VIP-kväll för kundföretagets egna gäster, där programmet var väldigt fotbollsinriktat. Vi vill ta finsk fotboll framåt på många olika sätt. Inspirerad av den positiva feedbacken och allt detta kommer du att få följande tjänster från oss i framtiden:

  1. FOTBOLLSLÄGER I FINLAND OCH UTLAND (Holland och Spanien).

  2. TRÄNAREUTBILDNING
    Träningspaket, föreläsningar, modellövningar utformade för klubbarnas tränare, som syftar till en heltäckande utveckling av spelarna/lagen.

  3. FOTBOLLRESOR TILL HOLLAND för klubbar, lag, tränare och enskilda spelare. Turneringar, träning, try-outs.

  4. VIP-EVENEMANG FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGAR.

Fråga mer om alla dessa möjligheter! jouni.lilja@footballevents.fi /+358 40 124 5002

Vem är vi?

JOONAS KOLKKA
Vår huvudtränare, Joonas Kolkka, är uppvuxen i Lahtis, och har som junior vunnit SM kompetenstävlingen totalt 5 gånger. Han är dock mest känd för det finska landslaget och sin proffskarriär, där han har representerat PSV-Eindhoven, Willem II, Panathinaikos, Crystal Palace, Ado Den Haag, Feyenoord, Borussia Mönchengladbach, Nac Breda och Texas Dutch Lions. Innan Football Events arbetade Joonas som talangtränare för 13-17-åringarna i PSV EINDHOVENs Akademi.

JAN VAN LOON
Holländska Jan van Loon är en riktig allrounder och en gående kunskapsbank inom coaching och tränarutbildning. Han har decennier av erfarenhet som junior- och klubbtränare och akademichef. Jan har jobbat i flera länder och i underbara klubbar. Från Nederländerna står PSV Eindhoven, Willem II, FC Utrecht och det holländska fotbollsförbundet på meritlistan. Arsenal i England och VFL Wolfsburg i Tyskland. Utöver detta har han under åren besökt och hjälpt många klubbar i olika delar av världen. För närvarande är Jan chef för juniorutveckling på Bengalore FC i Indien.

VESA KORHONEN
Vesa Korhonen har slutfört UEFA Pro professionella kvalifikationer. Han har arbetat som tränare och tränarchef i till exempel följande klubbar: HJK, PK-35, Finnair, Jokerit och Allianssi. Vesa har även arbetat i Luxemburg på fotbollsklubben FC Tricolore Gasperiche som tränare och organiserat fotbollsläger för AC Milan. Han har också utvecklat finsk fotboll i Finlands fotbollsförbunds Helsingforsdistrikt som tränare för tränare, samt som ansvarig tränare för distriktslagen. Dessutom har Vesa tagit spelare för att träna och spela utomlands (FC Motherwell, Skottland). Vesa är osteopat och sportmassage med professionell utbildning.

JOUNI LILJA
Jouni har en lång karriär inom fotbollen både som spelare, tränare och inom klubbadministrationen.  Under sin karriär representerade han flera klubbar i Österbotten (VPS, FC Sport, Kiisto och Jurva-70).  I karriären ingår också ett kort besök i Kiffen i huvudstadsregionen. Utöver sin spelarkarriär har intressanta fotbollsminnen också inkluderat att han tog med Liverpools kv-akademi till Finland och arbetade som spelartränare i FN:s fredsbevarande bataljonslag i södra Libanon.  Jouni har genomgått utbildning på UEFA C-nivå.  Han har en magisterexamen i företags- och samhällsvetenskap samt affärsjuridik.

MIKA MARKKANEN
Mika Markkanen är vår målvaktschef. Mikas spelarkarriär inkluderar följande klubbar: Kuopio Pallokerho, Atlantis, VJS, MPS och Pk-35. Som tränare har han varit engagerad i Allians, Jokerit, Vjs, Mps, Pk -35 och ungdomslandslaget. Mika har även arbetat som massageterapeut för paraishockeylandslaget.

HEINI LEPOLA
Heini har en magisterexamen i pedagogik och arbetar som speciallärare med unga. Heins nuvarande klubb är Espoo Palloseura. Heini har varit tränare i flick- och pojklag i olika åldrar U7-U12 och som huvudtränare för flickernas U12-U13 Akademilag (T09 20/21, 21/22). Heini är för närvarande huvudtränare för flickornas Academy 2011 och TBSM 3:e tränare. Han har även tränat sommaren 2022 Palloliitto Helmariturna (T2008) Etelä 3-laget och SPL United-laget under hösten 2022 Helmaripolu-evenemang.

HARRALD STELDER
Stelder är en erfaren fotbollsexpert som har tränat juniorspelare i olika åldrar i bland annat Vitesse Arnhem och Go Ahead Eagles akademier. Stelder har tränat män i flera olika klubbar på olika amatörnivåer. Dessutom har han arbetat som videoanalytiker i Nederländerna och som scout för engelska Barnsley FC. Fotbollsläger är inte heller något nytt för Harald. Genom åren har han coachat och besökt många läger i flera länder. Sista gången i Finland på våra förstaårsläger.

SPONSORER: