headlogo
etulogo3r

FOOTBALL EVENTS HJÄLPER UNGDOMAR UTVECKLAS!

Historien om FOOTBALL EVENTS började på Eerikkilä Urheiluopisto sommaren 2022. Power Camp som vi anordnade för lovande unga tjejer och pojkar i fotbollsjuniorer var en succé. För närvarande finns, förutom i Finland, vår verksamhet i Nederländerna, Spanien, Sverige och USA. Samarbete med Estland, Marocko, Egypten och några andra länder planeras också. Vi samarbetar med allt från världens toppklubbar till små lokala klubbar.

Förutom fotbollsläger har vi gått på föreläsningar, hållit tränarutbildningar, hållit modellträningar, ordnat prova på och hjälpt unga spelare att gå vidare i karriären på många sätt. För vissa räcker det att de får en bra träning samtidigt som de njuter av träning och lek. Vissa strävar också efter professionalism. Det viktigaste för oss är att spelarna är motiverade att träna. Vi bygger då möjligheten för unga spelare att utvecklas till proffs även utomlands om de så önskar.

Vi har anordnat evenemang och resor med fotbollstema för företag och samhällen. Vi jobbar hårt för att få fler företag med för att stötta och hjälpa unga att idrotta och inspirera både unga och äldre att träna. Vi hjälper även företag att nätverka både på nationell och internationell nivå.

Utöver spelarna spelar även tränare och annan klubbpersonal en viktig roll i vår verksamhet. Vi vill också erbjuda dem möjligheter att utvecklas i sin egen verksamhet. Vi glömmer inte heller spelarnas föräldrar och lagens övriga bakgrundsfester, för det är ofta bara med deras stöd som bra träning överhuvudtaget är möjlig.

Inspirerad av den positiva feedbacken och allt detta kommer du att få följande tjänster från oss i framtiden:

  1. FOTBOLLSLÄGER I FINLAND OCH UTLAND (Holland och Spanien).
  2. COACHUTBILDNING
    Träningspaket, föreläsningar, modellövningar utformade för klubbarnas tränare, som syftar till en heltäckande utveckling av spelarna/lagen.
  3. FOTBOLLRESOR TILL HOLLAND för klubbar, lag, tränare och enskilda spelare. Turneringar, träning, träning och prova på.
  4. VIP-KVÄLLAR FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGAR.

 

Fråga mer om alla dessa möjligheter! jouni.lilja@footballevents.fi /040 124 5002

KOMMANDE LÄGER OCH EVENEMANG

PÅ KOMMANDE I NOVEMBER!

22-24.11.2024, Botnia-hallen, Vasa-Korsholm

FOOTBALL EVENTS arrangerar ett exklusivt powercamp med förstklassiga träningsförhållanden. Campen är riktad till engagerade fotbollsjuniorer födda mellan 2008 och 2015, som vill utveckla sina färdigheter. Träningen leds av den tidigare landslagsstjärnan Joonas Kolkka, UEFA PRO-coachen Vesa Korhonen samt andra framstående tränare. Eerikkilä är sommarens stora höjdpunkt för unga fotbollsspelare – missa inte chansen att delta!

MERA INFO PÅ KOMMANDE...

NYHETER