KOMMANDE LÄGER OCH EVENEMANG

Målgörnings- och målvaktsläger i Vasa

Tisdag-onsdag 28-29.5. 2024

Football Events arrangerar ett målgörnings- och målvaktsläger i Vasa, som är avsett för motiverade tjejer och pojkar födda 2006–2015.
Följ med för att utveckla dina målfärdigheter och lära dig mångsidiga övningar i anfallsområdet – i spelet är målen avgörande!
Målvakter tränas av den riktiga toppen av planen, Liverpools målvaktstränare John Achterberg! Joonas Kolkka, ex-fotbollsspelare i det finska landslaget, tränar målgörinskunskaper.

VIP-kväll och toppseminarium i Vasa

Ti-ons 28-29.5. 2024

Football Events arrangerar en avslappnad VIP-kväll och seminarium om målvaktsträning och spelarutveckling mot professionalism. VIP-kvällen på tisdag har Liverpool-tema och inkluderar en utsökt middag med drinkar. Seminariet på onsdag samarbetar med ETM Sport Agency i Vasa. Evenemanget vänder sig till spelare, tränare och alla sportintresserade. Huvudtalare är John Achterberg, målvaktstränare för Liverpool FC.

Junior Powercamp i Eerikkilä

Fre-sö 28–30. Juni 2024

FOOTBALL EVENTS arrangerar ett exklusivt powercamp på Eerikkilä Sports College med förstklassiga träningsförhållanden. Campen är avsedd för seriösa och engagerade fotbollsjuniorer som vill utveckla sina färdigheter. Träningen leds av den tidigare landslagsstjärnan Joonas Kolkka, UEFA PRO-coachen Vesa Korhonen samt andra framstående tränare. Eerikkilä är sommarens stora höjdpunkt för unga fotbollsspelare – missa inte chansen att delta!

Junior Sommarläger i Nokia

Mån-tis 1–2. Juli 2024

FOOTBALL EVENTS ett fantastiskt sommarläger i Nokia, som är avsett för motiverade flickor och pojkar födda 2014–2017. Detta läger bjuder på en spännande mix av fotboll, roligheter och vänskap. Deltagarna får chansen att träna med erfarna coacher, inklusive den tidigare landslagsstjärnan Joonas Kolkka och UEFA PRO-tränaren Vesa Korhonen. Dessutom finns det flera andra kunniga tränare som guidar barnen under hela lägret.

Sommarläger för ungdomar i Nokia

Ons-fre 3–5. Juli 2024

FOOTBALL EVENTS arrangerar ett spännande sommarläger i Nokia som är fyllt med fotboll, glädje och gemenskap. Lägret är utformat för att erbjuda enastående coachning, inspirerande träningspass och möjligheten att träffa nya vänner. Under ledning av tidigare landslagslegendaren Joonas Kolkka, UEFA PRO-tränaren Vesa Korhonen och andra erfarna tränare får deltagarna en oförglömlig upplevelse.