VI ORGANISERAR SKRÄDDARSY FOTBOLLRESOR TILL HOLLAND OCH SPANIEN

FOOTBALL EVENTS erbjuder högkvalitativa och individuella researrangemang för klubbar, lag, tränare, företag och även andra operatörer. Resmålen är Holland och Alicante/Torrevieja-området i Spanien.

Varje resa skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Programpaketet kan innehålla till exempel fotbollsträningar, matcher eller turneringar under toppförhållanden, lära känna organisationen i en lokal toppklubb och till exempel se en storseriematch utan att glömma shopping eller andra trevliga nöjen. Våra boenden har många olika sport- och hobbymöjligheter med tillhörande tjänster.

INFO: 040 124 5002/Jouni Lilja

MED SAMARBETE:

FOTBOLLRESOR TILL HOLLAND

PAKET 1

Summer Camp Heino är en underbar semesterby för ungdomar som ligger nära staden Zwolle. Teamet har egna stugor, vars storlekar varierar från 2-personerslägenheter till 10-personerslägenheter. Måltider finns i områdets matsal (buffé). Området innehåller många sport- och träningsmöjligheter, såsom en fotbollsplan, en spelhall inomhus, en pool, en minigolfbana, en beachvolleybana…

Området är avsett för ungdomar och deras tränare/instruktörer. För andra vuxna rekommenderar vi i första hand hotellboende (om många föräldrar följer med).

PAKET 2

Det 4-stjärniga Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem ligger på 16 hektar, cirka 10 km väster om staden Arnhem. Detta mysiga hotell i Doorwerth har varit träningsläger och boende för många nationella och internationella fotbollsklubbar i mer än 20 år. Fotbollsplanen ligger 600 meter från hotellet. Buffémåltider eller möjlighet till lunchpaket för till exempel spelresor. Massor av sport- och träningsmöjligheter.

Detta boendeutbyte är lämpligt för familjer.

FOTBOLLRESOR TILL SPANIEN

FOTBOLLSLÄGER I TORREVIEJA

Vår partner AthletiQ anordnar sport- och aktiva semestrar i Spanien för finska och nordiska lag och grupper. Huvudplatsen är staden Torrevieja på Spaniens östkust i provinsen Alicante. Resor har anordnats sedan våren 2016 och tusentals kunder har använt denna tjänst varje år. Kunderna har varit mycket nöjda med tjänsterna och Torrevieja-området.

Klimatmässigt är Torrevieja-området en av de bästa platserna i Europa att träna och semestra på. I snitt 340 soldagar garanterar en bra träningsram året runt. Flyg från Helsingfors till Alicante tar cirka 4 timmar, och Norwegian, Ryanair och Finnair flyger direkt till Alicantes flygplats från Finland varje dag.

Det finns många olika alternativ för fotbollslag, både vad gäller läger, turneringar och träningsresor för tränare. I Torrevieja samarbetar vi med det stora sportcentret Torrevieja Sport City som har fem fullstora fotbollsplaner. Centret har en fantastisk miljö för träning året runt. Genom oss är det enkelt att anordna träningsmatcher för lag efter varje nivå, och det går även att få lokala tränare med på träningarna. Det finns också olika turneringsmöjligheter.

Ett alternativ är möjligheten att anordna ett gemensamt fotbollsläger för hela klubben, där alla som vill kommer från klubben, oavsett ålder. Coachingen skulle skötas av klubbens tränare tillsammans med exempelvis spanska kollegor. Det skulle också vara möjligt att bjuda in spanska juniorer till lägret, i så fall skulle finska juniorer få en stor möjlighet att träna och spela med lokala spelare.

Utöver idrottsträning kan vi anordna många andra trevliga tilläggsaktiviteter för laget under lägret. Vi kan åka fjällvandring, bergsklättring, åka ATV eller mountainbike till saltsjöar, hålla en Padelkurs/turnering, shoppa i ett stort köpcentrum eller gå på takten för att tävla i form av olika aktiviteter.

Vår samarbetspartner i Torrevieja har kontakter med till exempel klubbcheferna i Villareal, Valencia och Elche, så under lägret är det enkelt att genom oss organisera en resa för laget till en fotbollsmatch i LaLiga. Samarbete görs också med många andra spanska lag, som Atletico Madrid och Valencia. Vi kan också anordna läger och träningsresor för tränare till alla dessa destinationer. I dessa städer anordnas många turneringar under hela året och på så sätt kan du hitta precis den turnering du letar efter och på rätt nivå.

Lägerpaketen är så kallade all-inclusive, då sköter vår samarbetspartner boende, måltider, transporter, träningspass och eventuella träningsmatcher för kunderna. De ser också till att laget, speciellt coachningen, och lagledningen alltid får fokusera på idrottsträning, semester och att njuta av samvaro bland teamet under hela ditt läger. Kunderna uppskattar att destinationen har en pålitlig finsk partner som tar hand om alla flyttärenden snabbt och i enlighet med kundens önskemål.

Boendealternativ för lägren är antingen ett hotell eller en villa. Huvudhotellet i Torrevieja är hotellet Playas de Torrevieja som ligger vid Medelhavskusten och hotellet är specialiserat på sportgrupper. I hotellpriset ingår tre måltider och de finns på buffémenyn.

Finca Venus är ett utmärkt boende för stora grupper och lag. Finca Venus har 11 privata lägenheter i olika storlekar och boendekapaciteten är upp till 45 personer. Villan ligger i Rojales, ca 14 km från Torreviejas centrum, på saltsjöarnas inre sida. Området är lugnt. Närmaste strand ligger cirka 4 kilometer bort. Det finns både butiker och restauranger i närheten. Den vackra inhägnade tomten på drygt 8 000 kvadratmeter ger plats för många sorters trädgårdsspel och solbadande kan också finna sin egen ro. Gårdens pärla är det stora poolområdet, där det är skönt att ta ett dopp för att svalka sig medan man solar och leker. Poolområdet har en djupare vuxenpool med bar och en grundare barnsida. Du kan också använda en finsk vedbastu!

Välkommen till en läger- eller turneringsresa till soliga Torrevieja!

För mer information om resor till Spanien, kontakta: jouni.lilja@footballevents.fi

1. För fotbollslaget

Det mysiga hotellet består av två intilliggande byggnader på 11 våningar och ligger sex minuters promenad från stranden Playa de La Mata och Medelhavets vågor, och sju kilometer från vattenrutschbanorna i Aquapark Flamingo. Enkla rum har Wi-Fi, en platt-TV och ett litet kylskåp. De har även en sittgrupp och en balkong med havsutsikt. Sviten har även ett separat vardagsrum och vissa har även bastu eller jacuzzi. Hotellet erbjuder frukost. Hotellet har en bufférestaurang, ett terrasscafé och en poolbar. Andra faciliteter inkluderar en utomhuspool, gym, bastu, lekplats och hyrcyklar.

2. För teamets familjemedlemmar

Det mysiga hotellet består av två intilliggande byggnader på 11 våningar och ligger sex minuters promenad från stranden Playa de La Mata och Medelhavets vågor, och sju kilometer från vattenrutschbanorna i Aquapark Flamingo. Enkla rum har Wi-Fi, en platt-TV och ett litet kylskåp. De har även en sittgrupp och en balkong med havsutsikt. Sviten har även ett separat vardagsrum och vissa har även bastu eller jacuzzi. Hotellet erbjuder frukost. Hotellet har en bufférestaurang, ett terrasscafé och en poolbar. Andra faciliteter inkluderar en utomhuspool, gym, bastu, lekplats och hyrcyklar.

3. För fotbollslaget

Finca Venus är ett utmärkt boende för stora grupper och lag. Finca Venus har 11 privata lägenheter i olika storlekar och boendekapaciteten är upp till 45 personer. Villan ligger i Rojales, ca 14 km från Torreviejas centrum, på saltsjöarnas inre sida. Närmaste strand ligger cirka 4 kilometer bort. Det finns butiker och restauranger i närheten. Området är lugnt. Den vackra inhägnade tomten på drygt 8 000 kvadratmeter ger plats för många sorters trädgårdsspel och solbadande kan också finna sin egen ro. Gårdens pärla är det stora poolområdet, där det är skönt att ta ett dopp för att svalka sig medan man solar och leker. Poolområdet har en djupare pool för vuxna med bar och diskar och en grundare sida för barn. Du kan också använda en finsk vedbastu!